techpad

techpad

2011. augusztus 17., szerda

Az iPhone fotós képességei




A készülék már majdnem 4 hónapja használatban nálam (igaz ez már azóta a második 3Gm), ezért gondoltam itt az ideje hogy írjak egy kicsit a fotós képességeiről. Eddig több mint 1400 fotót készítettem vele eléggé változatos körülmények között, ezeket előre inkább nem is kommentálnám, jöjjenek először a képek (kattints a képekre a teljes méretért):











A képek alapján nyugodtan ki lehet jelenteni hogy az iPhone komolyabb képek elkészíésére alkalmatlan, inkább portréknál teljesít jól, tájképeknél még szép időben sem lesz feltétlenül éles a végeredmény. A fotófény és a beállítási lehetőségek nekem nem hiányoztak, ilyen minőség mellett úgyis csak blogba, esetleg Facebookra töltök fel képeket belőle, a családi nyaralásnál nem hiányozhat egy komolyabb gép. Talán majd ha sikerül 4esre váltanom..

Sajnos videók felvételére ez a modell alapkiépítésben alkalmatlan és az utólagosan letölthető programok sem hozzák még a közepes minőséget sem, hiába a 320x400as felbontás (legtöbbször ennyi), a képfrissítési sebesség nagyon alacsony, ezáltal élvezhetetlenek a felvételek. Aki tehát videózni szeretne az inkább a 3GS felé kacsintgasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése