techpad

techpad

2011. július 22., péntek

Tok ajánló 3G/3Gs készülékhez

Már amikor megjött az első ájfonom akkor éreztem hogy ezt a készüléket "csak úgy" nem kényelmes használni. Az egész készülékház (bár minőségi anyagokból van összerakva, ezt nem tagadom) csúszós és mellette nehéz is, ehhez hozzájön még a csillogó műanyagok használata, tehát védelem nélkül nem fogja sokáig megőrizni szép állapotát. Ezt amúgy szerencsére sejtettem előre is, így a készülék együtt érkezett egy igen jó minőségű Belkin szilikontokkal. Íme:

Bár az enyém nem teljesen így néz ki (hiszen sima fekete), de így is tökéletesen megfelel a célnak és a készülék méretei sem növekednek meg tőle jelentősen és minden csatlakozó és gomb ki van vezetve rajta, némelyikük (hangerőszabályzó gombok, bekapcsológomb) kiemelve, némelyikük (némítógomb) kivágva a könnyebb használhatóságért. A kamera lencséje és alul a csatlakozóhely teljesen ki van vágva (ezt nem tartom jó megoldásnak, itt könnyen porosodik), de egy kis perem azért marad ami megvédi ezt a területet is a szennyeződésektől.

A tok nálam kitűnőre vizsgázott, az állandó ki-be rakosgatást is bírja, látszik hogy minőségi termék, bárkinek tudom ajánlani aki szeret vigyázni az ájfonjára.

A tok ára kb. 2000-2500 Ft, szerintem jobban megéri mint a vacak (kivágottalmahátuljú) kínai tokok, nem fog szétszakadni, megnyúlni, (..) 2 hét alatt, bírja a gyűrődést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése